Solkatter och kubb

Lördag.

Livet trampar vidare. Här är det ganska lugnt. På något vis så självisolerar vi oss pga känslan av kaos. Jag var till Coop och Apoteket igår, och även om folk var lugna i sig så känns det att vi all trippar på tårna. Att många innerst inne är stressade av situationen. Jag köpte det absoluta nödvändigaste på affären, sånt som Doris måste ha, sen gick jag ut. På Apoteket fungerade inte kölapps apparaten så efter några minuter gav jag upp, jag åkte hem och beställde på nätet. Jag dör inte om mina blodtryckstabletter tar slut, och jag kan vänta någon dag.

Jag skänker en varm tanke till alla där ute som servar oss vanliga dödliga människor, som är i behov av er i såna här tider. ❤

Det har varit väldigt fint i några dagar och jag älskar verkligen solen just nu. Den behövs. Tänkte ta mig en promenad härom dagen men fastnade i en solstol i ladan istället. Jag åt min lunch där ute, tog en kaffe och en saffranskubb från julas.

I kläckaren har jag sett att ett ägg har fått en spricka. Och det piper. Just nu är det ett kritiskt moment, orkar kycklingen ur ägget eller dör det där inne? Imorgon bör den ha kommit ut,om inte, är chansen liten att den överlever. Jag ber en bön.

Solkatt ❤

Imorgon måste jag baka bröd. Mitt bröd är slut. Jag funderar på att låta det kalljäsa över natten, om jag kommer på något bra recept. I rådande stund så kan jag inte komma på något bra, så jag får googla. Jag älskar Google.

Mammas lilla troll ❤

Så vad händer annars förutom Corona hysterin? Vi har ju fortfarande planer på vårat företag, men det beror ju på hur det här viruset beter sig framöver. Just i dagens läge blir det hemsk tajt att starta ett B&B, och även om våran plan är att starta efter sommaren. Hur ser det ut då? Vem vet? Törs folk resa? Törs folk äta ute? Ja, allt beror på viruset. Men under tiden så fortsätter vi att försöka sy ihop säcken. Avtal, försäkringar, tillstånd, info info info. Inte en dans på rosor direkt. Men det är spännande 😀 Sen får vi se närmare vad som händer.

Over and out.

En reaktion på ”Solkatter och kubb

  1. Man får ta en dag i taget nu, göra vad man kan och följa läget. Det är verkligen beundransvärt av alla som sliter för oss nu! Tacksam att de finns.
    Vi får göra som din söta solkatt, njuta av det fina vädret och glömma vardagen en stund 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s