Mental breakdown?

Måndag.

Morgonrutinerna är avklarade. Barnen har ätit frukost och just gått iväg till bussen. Nu när det börjar bli ljust ute och det är ok väder får dom gå till bussen knappt en km bort. Brasan är tänd. Doris som faktisk sovit i 9 timmar inatt har somnat igen efter ha varit vaken från halv 5 till halv 7.

Igår hade jag, vad Telma skulle ha kallat det, en mental breakdown. Jag har såna med jämna mellanrum, då jag liksom har tänjt på mina gränser för mycket. Åt fel håll. Då gråter jag med en känsla av att alla mina inälvor ska lämna mig. Det är djupt, tungt och hjärtskärande. Jag gråter även för att jag har börjat rucka i mitt gamla liv. Börjat göra om. Det blir lite som ett åskoväder då varmt möter kallt.

Men efteråt känner jag mig alltid lite starkare och livet känns en aning ljusare än innan.

Idag ska jag ta mina penslar, en målarduk och Doris och åka ner till Anna-Lena för lite mer akrylmålning. Idag lämnar vi hemmet. Jag funderar på vad jag ska försöka få till. Det får bli fler blommor. 🙂

I kalendern den här vecka ligger inget, förutom dagens målning. Jag ska försöka skriva klart en affärsplan, ta reda på mer saker om olika bolagsformer, försäkringar osv osv… Det känns rätt aktuellt, men om det blir av det som vi har tänkt vet vi inte än. Känns lite diffust men ändå intressant. Det är en del saker i görningen. Men ändå inte.

Hoppas alla får en bra dag trots coronatider ❤

En reaktion på ”Mental breakdown?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s