Feber

Idag vaknade jag med halsont och Doris med feber. Ute snöar det och tempen är ca 3 minus. Jag hade en plan igår att knata över till grannen för en fika och hjälpa henne att röja lite sen dom flyttade. Men det blir inställt. Idag är vi hemma, hänger vid tv:n, brasan och dricker ingefärste hela dagen.

Igår vid den här tiden satt jag på vårdcentralen och gjorde en glukosbelastning efter graviditetsdiabetesen. Hoppas verkligen inte att det visar på några höjda sockernivåer. Det känns inte som att jag har det iaf, hoppas jag har rätt!

Gårdagen startade med att dricka en sån här på fastande mage. Usch!

Sportlovet har passerat samt Vasaloppsveckan. Barnen är tillbaka till skolan och dom frågar redan efter när påsklovet blir. V16 är det lov nästa gång, sex veckor kvar. Igår la jag i äggkläckaren. 44 små söta ägg ligger och gottar sig i värmen. Det är lite gränsfall att lägga i kläckaren nu då jag egentligen bara litar på att Sture gjort sitt jobb. Han är en ungtupp och är lite raskare i takterna än Sven som är lite äldre och betydligt större. Jag älskar brahmahönsen men just rasen är lite segare, och speciellt tupparna kanske inte är så snabba på att befrukta äggen som lite mindre tuppar är. Det är min erfarenhet iaf. Jag ska lysa äggen om ca en vecka så får vi se vad utbudet blir. Jag räknar med 50% kycklingar. Och i sommar är jag rätt säker på att brudarna kommer att lägga sig att ruva själv, så kycklingar blir det utan några större problem!

Ett gäng ägg
Bilden är från i somras ❤

Nu ska jag ta mig en andra kopp med te, och Doris har fått lite alvedon. Hennes temp var på 38.8 så vi ska mysa ner oss i soffan och bara se på tv.

5 reaktioner på ”Feber

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s