Kalvar & mjölk

Torsdag.

Idag är det ca en minus och just nu snöar det ute. Ett väldigt lätt snöfall, som säkert lägger sig och det blir fantastisk halt. Ganska ok väder ändå, hellre lite kallt än lite varmt i februari. Jag och Doris gick upp ganska tidigt morse. Vi har tydligen ett uppehåll i att sova till kl 10…

Igår kom jag på den briljanta iden att klippa av stänglarna på amaryllisen och satte dom i en vas istället. Avlasta löken lite grann ❤ Dom blev fina i tv-rummet, och jag tror att jag hinner njuta av dom tills barnen kommer nästa vecka. Njuta av ett par fina blommor och ett ganska städat hem. Tulpanerna i köket håller på att ge med sig, så snart åker dom på komposten, tyvärr! Och då jag har satt köpstopp på saker så gäller ju det även blommor. Allt utom medicin 🙂 Frågan är om vi fixar två veckor? Jag får nog göra ett undantag på mjölken nästa vecka då kalvarna ska bo hos mig på sportlovet….

Snart ska vi åka och hämta Jerry efter skolan, då han slutar tidigt och ville fördriva tiden hos mig tills pappa kom hem. Och mina val var att antingen gå till busshållplatsen med barnvagn, och med alla dessa körglada människor så hoppar jag den iden att uppehålla mig på vägen oskyddad….just nu. Andra var att ta bilen 1km bort för att hämta honom, vilket inte mitt bilbatteri gillar speciellt… Så, vi åker iväg och hämtar honom vid skolan istället 😀 1 mil bort, vi får lämna huset och se annat än dom här fyra väggarna & bilbatteriet hinner ladda. Doris är lite förkyld så vi avstod att åka på babyträffen idag, men åka lite bil blir nog lagom 😉 För att göra resan mer trevlig tar jag nog med mig en termosmugg med kaffe 😀 Det är dom små sakerna som gör dagen. En kaffe, fågelkvitter, en härlig utsikt, en doft & saker som man helt enkelt inte kan köpa av pengar.

Hoppas alla har en fin dag ❤

4 reaktioner på ”Kalvar & mjölk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s