Skridskobana

Tulpanerna slår ut i rasande fart ❤

Söndag.

Dagen har varit blöt med massor av regn och blåst. Supertråkigt väder. Kommer knappt ihåg vad vi har gjort idag. Druckit kaffe, löst lite korsord, städat…sållat igenom mina bilder på mobilen, lekt och redigerat. En sån dag idag. Har hämtat en lära-gå-stol till Doris. Den var gratis men jag gjorde en bytesaffär med bullar och fikabröd från frysen. Rensat kylen på alla mat och gett hönsen, som inte var allt för imponerade på vädret och stog mest i dörröppningen och kikade.

Gården ser ut som en skridskobana. Tyckte att Ted och Jerry kunde sätta på sig skrillorna för en tur utan problem på gården, men dom ville inte. Jag som tyckte att det var en sån bra ide 😉 Imorgon är det pappavecka, mamma kan andas ut. En sak inbokad på hela veckan och det är en babyträff.

Ungarna har just nu badtid, det badas och duschas inför skolan imorgon. Jag sitter på övervåningen och vilar öronen. Bloggar. Lyssnar på regnet. Snart är det sovdags.

8 reaktioner på ”Skridskobana

  1. Underbara tulpaner!
    En del dagar är lite tråkigare än andra … hoppas den nya veckan blir bra – här har barnbarnen sportlov den här veckan – inte mycket väder att sporta i, så jag misstänker att mycket tid kommer att bli framför dator och surfplatta …

    Gillad av 1 person

    1. Tulpanerna är så fina! Fick fyra buketter i fredags 💕 älskar blommor 🌷 Vi har sportlov nästa vecka, och då är det min barnvecka. Jag ska försöka förbereda mig mentalt vad man ska hitta på ifall vädret är så här blött och slaskigt… 🙈

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s