Månen i väster

Klockan är halv 5 på morgonen. Utanför huset har den tunga lastbilstrafiken till och från Sälen och Fiskarheden börjat. I och med det så har arbetsdagen börjat. Från och med nu och någon timme framöver kommer morgonen vara fylld med ljud från diverse fordon som ska till jobbet.

Har sovit tungt inatt. Vaknade vid midnatt första gången och det kändes som att jag sovit i en evighet, men det vara bara två timmar. Vaknade vid kl fyra igen och hade svårt att somna om. Månen är i väster, och ute är det 7 minus. Så här sitter jag nu. Funderar på allt mellan stundande sportlov om några veckor till vad jag ska göra med mjölken i kylskåpet och bananerna på bänken. Känns som att hjärnan liksom inte har landat efter igår.

Idag ska jag iaf provbaka diabeteslimpa som jag hitta ett recept på Facebook igår. Det är min plan. Det är min spikade plan!

Knölgåsen Hans

Google foto skickade en påminnelse över vilka kort jag knäppte 2017. Det var mycket snö det året. Jag hade även min förra grupp med djur kvar. Bland annat knölgässen Hans & Greta. Stora fina fåglar ❤

Hans, en charmig herre.

Fika ute är gott 🙂

Ungarna åkte båt från snöhögen på gården, och byggde snögrottor.

Vill minnas att vi var ute ganska mycket just den vintern. Det blev många brasor i snön.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s