Linslus

Måndag. Ny vecka. Ute har det varit sol och ganska blå himmel hela dagen. Minus 2-3 grader ca. Ingen blåst idag. Tack!

Dagen startade inte så bra då nattsömnen blivit störd. Men jag tog mig i kragen och gick ut på en två timmar lång promenad i lugn takt, med en ljudbok i öronen. Har lyssnat klart på Camilla Läckbergs Häxan, och är nu i valet och kvalet mellan boken av Camilla som kom innan Häxan, eller första boken av Sagan om Isfolket.

Tack och lov för sol ❤

Vi mötte Jerry vid bussen idag på promenaden, och han konstaterade att det gick att ta sig över staketet på vägen hem.

Gjorde en kylskåpsrensning, som alltid efter barnveckan. Det brukar bli ett antal burkar som hönorna ska få. Små rester vi sparat ifall att. Tänkte göra toast på svampstuvningen jag gjorde i fredags, men den såg inte så pigg ut idag så den får hönsen. Samma lika med brieosten som legat och myst sen jul…. Det som blev kvar i toast-väg var ost, skinka, rödlök och tomat, samt senap. Som tillbehör tog jag sista biten av salladsosten och broccoli. Det blev en bra lunch. En kaffe på det här så är jag nöjd 🙂

5 reaktioner på ”Linslus

 1. En sån gullig linslus du har. Camilla har jag inte läst något av men jag har kommit igenom alla böckerna om Isfolket. Spännande och otäckt på flera sätt på en del ställen. Men jag blev fast och läste igenom hela serien för några år sedan.

  Gillad av 1 person

   1. Jag har aldrig lystnat på ljudböcker. Jag vill nog hellre läsa själv. Jag förstår att det är viktigt vem som läser och hur hen läser.
    Jo just ja, jag har ju lyssnat på följetong på radion och det gick bra. Det kanske vore något för mig när jag står i min ateljé och målar.

    Gillad av 1 person

   2. Jag älskar att läsa böcker, men på slutet har jag blivit så trög i huvudet för att läsa långa texter, så ljudbok är just nu ett fantastiskt alternativ 😀 tycker du absolut ska prova 😀👍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s