Onda ögat

Telma sitter här vid bordet och påminner mig om saker jag gjort som hon skäms över. Högst på topplistan är när jag var på Mc Donalds och ville beställa en Donut, och jag uttalade det som det stavas, inte på engelska alltså. Jag brydde mig inte om mitt uttal men Telma ville mest sjunka under jorden…Herregud, hur kunde jag stå i kassan på Mc Donalds och säga såna saker??

På andra plats var den gången jag stod i kön på Max (ja, ännu en hamburger restaurang..) och var i min egna lilla tanke värld, i väntan på maten. Jag stog och tänkte på något pojkarna hade gjort innan vi åkte och blev lite sur och rynkade omedvetet ihop ansiktet som en gammalt arg tant, samtidigt som jag kollade på ett litet barn bredvid. Jag missade att jag faktiskt tittade på henne samtidigt som jag tänkte på något annat, och det blev så att hon råkade få onda ögat av mig helt utan anledning. Stackars barn. Jag skämdes. När jag väl kom på det så försökte jag le lite oskyldigt och titta på ett annat håll.

Idag blåser det här. Så ovanligt….eller nått. Men solen tittar fram lite grann. Men blåsten är så kall att det var ingen större fröjd att vara ute. Vi var ute kanske 20 min sen smög vi av in igen. Jerry sprang då in först av alla.

Vi tog en repa i gammelstugan dom få minuter vi var ute.

När vi kom in satte jag och Jerry oss för att måla lite. Det var rätt underhållande. När jag väl kom över rädslan att måla fel. Vilket lossnade på sista papperet då jag gjorde slut på färgen istället för att spola bort den. Teckningar i stil av ett skolbarn, men det var kul iaf 😉

En reaktion på ”Onda ögat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s