Analyser

Lördag.

Mulet idag, plusgrader men ett helt ok promenadväder. Luften kändes frisk och stegen lätta på dagens promenad. Det blev en lång runda, lite längre än vad jag hade tänkt, men väl hemma så kändes det bra. 11km blev det. Jag är nöjd, och Doris sov i vagnen under 2,5 timmars knatande.

Väl hemma blev det kycklinggryta med pasta och ris. Supergott. Efteråt en stor kaffe och en näve godis. Klockan är halv 5 och vad gör vi mer av dagen? Jag har inte sovit bra inatt, utan fick sova lite längre imorse. Doris är som en tickande sekundvisare i sängen och snurrar runt runt om hon är vaken. Tar en snabbtutte när mamma väl vaknar och sen somnar vi om en timme till…och så har natten varit. Klockan 10 ca gick jag iaf slutligen upp, åt frukost. Vid 12 ca gick jag ut på promenad.

Drömmar

Jag har speciellt två återkommande saker i drömmarna som vägleder mig fram i livet en aning. Saker som signalerar si eller så. Jag drömmer mycket om vatten, vattendrag eller alla former av vatten egentligen. Nästan varje natt. Kan lika gärna vara ett vattenglas som en bäck eller havet. Vad jag lärt mig är att vatten handlar om känslor i olika former. På morgonen analyserar jag drömmen och känslorna som är just i den drömmen. Handlar det om mig? Bra eller sämre? Djupt eller lättare? Hur ser vattnet ut? Mörkt? Lugnt? Osv osv. Och det är saker som kommer närmaste tiden. Saker brukar uppenbara sig samma dag, eller i närtiden. Men drömmarna om vatten förbereder mig på vad som kommer, känslomässigt.

Jag drömmer mycket om fordon också. Och med lite hjälp vid analysen så har jag förstått att bilar handlar om hur jag tar mig fram i livet. Vem kör? Vems bil? Vad händer? Stor bil? Liten bil? Färg på bilen? Vad är känslan? Är det en lastbil? Traktor? Fyrhjuling? För flera år sen hade jag en återkommande dröm varje natt att jag mötte en stor lastbil som alltid försökte välta över mig, men alltid hamnade antingen före mig eller efter mig, så jag blev aldrig skadad. Det var riktigt jobbigt, och även då med lite hjälp av drömmen så insåg jag att jag fick lov att ta det lugnare i livet. Jag var helt enkelt för utsliten.

Dom här drömmarna är egentligen min guide till mig själv. Min egna hjälpmedelscentral. Nånstans har jag slutit en deal med mig själv att min egna hjälpmedelscentral ska larma om det är något jag bör veta eller vara vaksam över. Ang mig själv. Hittills har väl vårt samarbete varit rätt knagglig då jag är rätt kass på att lyssna på mig själv, men ändå så fungerar den skapligt bra när jag väl gör en uppsträckning 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s