Blåbär

Tisdag.

Åter vardag.

Ute är det tö och mellan 2-3 plusgrader. Vårt fina vinterlandskap är på väg bort. Visst finns det ännu snö kvar men magin har töat bort. Lätt blåst ute. Jag ser att solen lyser i bergen. Doris ligger på golvet under sitt kära babygym som hon gillar stenhårt. Snart kommer hon att somna igen. Brasan har jag tänt, mest för att starta upp huset. Frukosten är intagen, idag blev det blåbärsbrödet jag bakade för ett tag sen och en skål med naturell yoghurt med honung och kanel på. Barnen är hos sin pappa, min andra hälft jobbar. Vardag igen. Skönt på något vis, men ändå inte. Jag gillar rutiner men är också ganska spontan.

Vi gick upp vid 10 idag. Doris ville inte bli mutad längre med tutte och sova, så vi gick helt enkelt upp. Jag hade nog kunnat sova en hel dag utan problem. Nu en timme senare är hon trött igen 🙂 Ligger på golvet med sitt babytäcke över sig. Vi spelar coffehouse låtar på Spotify. Vi startar lugnt.

Igår tog jag blodtrycket, första sen jag började äta medicinen. Övertrycket ok, undertrycket låg på 91. Jag känner i kroppen att det är lite svajjigt. Jag är andfådd och trött. Huvudvärken har backat men den ligger lur nånstans. I veckan bör doktorn ringa över proverna jag tog förra veckan. Förra vecka beställde jag en smartwatch till mig. Hoppas den kommer idag. Jag var mest ute efter blodtryckskollen samt sömnregistreringen. Sen är det lite spännande att se hur många steg man går från dag till dag. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s