Opigg

Torsdag.

Inatt har jag inte sovit många minuter, och jag känner mig därefter också. Lite som en hund som visar tänderna och morrar. Plus på det så är jag fastande inför morgonens blodprover på vårdcentralen. Det går över, men tålamodet är på minuskontot… Resten av familjen sover, så här nere är det lugnt och skönt. Just nu. Klockan är halv 7.

Igår ploppade det upp massor med fina bilder på nätet från den rosa himlen, som jag totalt missade! Det enda jag registrerade är bilden ovan. Inte mycket till världen, men det säger mig att det kommer att blåsa. Såg på väderappen att idag skulle det blåsa. Ute är det 2 plus. Ev lite sol idag på väg också. Jag hoppas att dagen förblir lugn. Det är även en bvc tid inbokad idag.

Jag har tagit bort nyhetsapparna på mobilen för att inte ständigt matas med ett negativt flöde. Dock vill jag ha lite koll så jag tror att jag ska kika på nyheterna nu innan resten av huset vaknar. Läser lite snabbt på Aftonbladet om bränderna i Australien. Det känns fruktansvärt. Jag har en väldigt stor respekt för elden. Filmen Only the brave har jag sett tre ggr och jag kan tipsa om den. Den är bra. Och sann. Och sevärd. Och känslosam. Och helt enkelt väldigt bra.

Undrar hur vårt sommarväder kommer bli? Nån som vet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s