1:a januari 2020

Idag jobbar min andra hälft. Doris har just somnat. Frukosten är intagen. Klockan är 9:13, onsdag morgon. Ikväll kommer resten av barnaskaran hem. Ett nytt år har just börjat. Inga nyårslöften är satta, men i bakhuvudet har jag bestämt mig för att under det här året måste jag byta färg i tv-rummet. Punkt. Nånstans vid den här tiden varje år så brukar jag börja titta i frökataloger & drömma. Men just nu rycker det inte i nått grönt finger. Än. Det var lite segt förra året också om jag minns rätt.

Dock känner jag för att byta gardiner, julen har börjat sina. Det har varit en bra jul och nyår. En lugn.

Jag försökte göra ett tidigare inlägg med att sammanfatta året som varit i bilder men jag gav upp när jag kom till maj. Jag kan konstatera att 2019 var ett speciellt år. Och jag vill liksom inte göra om det. Kanske man kan säga att det var ett uppvaknande? Och jag tänker inte säga att jag ska göra 2020 till ett bättre år, jag tänker säga att jag ska ta tillvara på 2020. Jag ska se vad året har att erbjuda mig och försöka hänga med i utvecklingen som erbjuds.

Idag kunde jag inte ladda upp någon bild, så ni för nöja er med en text.

Idag finns det inga planer. Jag är trött, nattsömnen på slutet ha varierat ganska mycket och Doris tuttar ganska mycket nattetid, plus att jag varit förkyld. Det sliter hårt. Vilken lyx med 8 timmars nattsömn! En vacker dag… Kanske tar vi oss en promenad? Imorgon ska jag iväg till doktorn fastande för att ta prover. Imorgon är det vardag.

Gott nytt år på er ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s