Klippet

Idag är det fredag. Idag ska det klippas. Doris ska få vara hos grannen när jag är borta, det känns bra 🙂 Det känns lika bra att få kapa det här burret som allt annat är praktiskt just nu. Jag har inte vad jag kan minnas, varit en ”fin frisyr” människa. Dom flesta jobb jag haft har inneburit en ganska obefintlig och snäv tillgång till någon form av snyggare frisyr. Jag är ingen sån människa heller. Praktiskt, lättsamt och möjlighet till att se ganska ok ut när man släpper ut det eller ska på nått party, vilket händer ganska sällan. Annars finner sig håret oftast i en svans eller under nån huvudbonad.

Mitt år består oftast av en tid hos frisören. Jag är ingen som klipper mitt hår var 8:e vecka. Jag är även en sån som gärna går runt i arbetsbyxor och mysbyxor. Ibland gillar jag jeans, men dom förvandlas snabbt till nån form av arbetsbyxor. Mitt motto är att jag ska ha kläder på mig som jag kan smutsa ner. Pga av att jag har väldigt svårt att hålla mig ren en hel dag….

Sprang på den här virkade skönheten på loppis igår. Jag har kommit att älska sjalar ❤ En uppdatering på mössan fick jag förra veckan då min syster är expert på att shoppa mössor hon inte vill ha. Den här var för stor, även litegrann för mig, men jag gillar den 🙂

Vi var på loppis igår som sagt och köpte dom sista julklapparna åt Telma. En till pappa och två till Jerry. Sen hittade hon någon skjorta hon ville ha. En vitrandig och en rosa. Det är väldigt praktisk att Telma har hittat den härliga världen av begagnade kläder, jag skulle inte ha råd alls om hon bara skulle haft nytt hela tiden.

Idag ser det inte ut så här, utan det är disigt ute. Nån minus endast. Det var ett fantastiskt väder häromdagen för att fotografera. Då passade jag på att försöka fånga hur fint det var. Nu när korten ligger på datorn så tycker jag att det gick ganska bra. Bra ljus. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s