Buljong

Dagens lunch består av en stor kopp kycklingbuljong och några hembakta mackor med ost och eldorados apelsinmarmelad. Jag är trött och inte speciellt hungrig, men det blir dumt om jag inte äter. Jag har iaf tagit mig ut på en promenad runt byn, så det är klart för idag. Doris snusar och sover i vagnen. Ute är det -8, klart och soligt. Men just här där jag bor så orkar inte solen upp över trädtopparna, så vintertid ligger ofta den här gården i ständig skugga.

Igår ringde doktorn ang handled och blodtryck. Handleden kan vi bara vänta och se vad som händer när fem veckor gått. Blodtrycksmätningen kom han inte in på i datorn så han skulle återkomma under veckan. Gårdagens mätning hos barnmorskan och efterkontrollen landade iaf på 150/115.

Imorgon kommer sotaren, och idag får vi inte elda. Lite synd då det var lite kyligt ute. På promenaden mötte vi fyra st människor som alla började hälsningsfrasen med att ”Det är kallt/kyligt ute idag”. Vet man inte vad man ska säga så pratar man om vädret, alltid en hit 😉

Häromdagens långpannebröd och dagens lunchbröd. Med solrosfrön.

Jag funderar stenhårt på att sova en lur när Doris fortfarande slumrar. Jag hinner kanske komma på banan igen innan hon vaknar. Bara få nicka litegrann…innan larmet går….;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s