Måndag

Måndag.

25 november. Löningsdag. Ute är det nånting mellan snö och regn som faller. Dimma. Runt nollan i grader. Det ska vara mulet hela dagen och snöa resten av veckan enligt appen.

Idag finns det några saker som ska göras. Spån. Jag måste köpa spån till hönsen. Kanske en foderpåse också. Sen har jag en möbel till att hämta, vart ska den stå? Bra fråga Hellen. Den passar bra i hallen, när jag städat den… Däcken, jag måste kolla luften i mina däck. Det skulle jag ha gjort förra veckan men det blev inte av alls.

Doris sover i vagnen i overall. Brukar bara lyfta ur henne ur babyskyddet och direkt ner i vagnen med kläder och allt efter en snabb tur med bilen till bussen med syskonen på morgonen. Oftast får hon hänga med i pyjamas. Så när hon väl ligger i vagnen i overallen så öppnar jag bara upp den så hon inte blir för varm. Då brukar mamma passa på att sova i soffan när hon snusar i vagnen.

Hittade lite söta spå häromdagen på gården. Det första antar jag att det är från en ekorre. Den brukar skutta runt här på gården. Tur att inte Caramell var ute samtidigt, hon är en fruktansvärt duktig jägare… Det andra är nog från en av dom tiotusen skator som brukar vara här…

Men nu ska den här mamman ta en powernap. Jag är jättetrött.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s