Fotoblogg?

Nu har jag funderat ett tag på det här med att fota och visa upp mina bilder. Jag är inget proffs men jag tycker det är kul. Jag funderar på att göra en fotoblogg? Eller ska jag utveckla den här bloggen till en fotoblogg istället? Eller håller jag på att fotoblogga redan? Jag vill ju både visa foton och skriva samtidigt så tekniskt sett så ja. Dessa frågor… 😉 Enklast vore det att bara utveckla den här.

Dock har jag inte så mycket vettigt att skriva nu för tiden. Vi gör inte så mycket. Det är svårt att vara kreativ just nu. På det viset jag önskar.

Vi vaknade iaf upp till dimma idag och ett lätt lager med snö på marken. Lördag. Fikabesök om en timme. Doris sover, och resten av barnaskaran pysslar med sina mobiler. Hönsen har fått mat och brasan är tänd. Diskmaskinen är urplockad och jag funderar på att tvätta en tvätt. Jag har tre amningsbehåar som ständigt behöver tvättas om och om igen. Kanske jag ska tjata på barnen att plocka ner tvätt till tvättstugan?

3 reaktioner på ”Fotoblogg?

  1. Dina bilder är jättefina och man kan väl ha både fotoblogg och skriva i samma. Ibland är det kanske mest bilderna man vill visa och en annan gång kanske man är mer på skrivhumör 🙂 Det ena behöver ju inte utesluta det andra, som jag ser det 🙂 Din blogg är jättefin, vilket som.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s