Grått och slask

Tisdag.

Förra årets blomster

Tung och grå dag idag. Det har regnat hela dagen. Snön är snart borta om det fortsätter så här, men det är kanske lika bra för om det skulle frysa på nu så blir det inte bra. Vi har varit inne nästan hela dagen förutom ett ärende ner till skolan, då vi samtidigt sa hej åt många, drack en kaffe och handlade lite frukt. Väl hemma bakade jag en mjuk pepparkaka med äpplen i. Blev supersmaskig. Tyvärr… Bäst att frysa in hela plåten innan jag smaskar i mig den.

Idag har jag sett klart på Jane the Virgin. Så vad ser man nu? Tråkigt att serien tog slut, jag gillade den verkligen. Även om den var stundtals fånig och så sjukt pinsam. Men den var varm på alla vis och man tröttnade inte alla helomvändningar som ständigt blev. Telma tycker att jag ska titta på Riverdale…men jag kikar mer åt Lucifer. Dom här serierna finns på Netflix ska jag nämna också.

Idag har jag ringt till doktorn över min handled. Hon var inte på plats men fick numret till Mora för att prata med dom. Än så länge har jag inte fått en tid till att prova ut en skena. Jag googlade lite på mina symptom och hittade ett båtben som sitter precis där jag har ont, och det mesta stämmer. Jag ska se vad dom säger i Mora…

Idag blir det korv i ugn och stekt potatis till middag. Idag är det skytte för Telma också. Återstår att se vem som skjutsar fröken på det, jag eller pappa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s