Söndag

Söndag.

Barnvecka.

Den började redan idag, annars brukar pojkarna komma efter skolan på måndagarna. Men Ted brukar ringa söndagar och fråga om han får komma, men Jerry brukar komma måndag efter skolan. Dock inte den här gången, för han kom redan ikväll med migrän, dök ner i sängen och sov två timmar. Så den började redan idag. Fullt ut.

Min förkylning går minsann väldigt upp och ner. Den verkar ha svårt att bestämma sig om den ska vara kvar eller försvinna. Jag ska nog försöka dricka lite mer ingefära….så den kanske inte vill vara kvar. Helst.

Idag har vi varit ute en stund. Telma ville ut och elda, så vi gick ut. Det tyckte inte min hals om känner jag nu. Inte bihålorna heller.

Hittade igen förra årets dörrkrans och tömde den på tomtar, snöflingor, kulor och granris. Om jag får lust så blir det en till krans. Annars får det vara. Tog fram snögubben och satte den på trappen iaf.

Första ljusstaken uppe. Jag är lååångt ifrån den enda tidiga i det här landet att pynta nu har jag förstått. 😉

Det blev saffransbullar igår. Åt alla håll och kanter. Telma gled in fint i baket och ville göra lussekatter, så min plan blev lite rubbad. Det blev en plåt med bröd till vitchokladfluffet, två plåtar med saffransbullar med pepparkaksfyllning och en plåt med lussebullar. Fantastiskt god smak på brödet, och jag vet inte ens vad jag gjorde annorlunda än förut. Det blev bra iaf 🙂

Saffransbröd med vitchokladfluff.

Jag har haft lite trassel med mina däck sen jag bytte till vinterdäck. Dom har liksom tappat luft. Jag har aldrig haft problem med mina däck förr, samtidigt som dom är liksom rätt nya. Min värsta tanke var nya däck…nya fälgar…tänk om….tänk om…. Men jag fick hjälp att byta ventiler och skrapa bort luftbubblor på fälgen. Man kan tydligen få sånt om man har aluminiumfälgar….. Jag hoppas att det helt enkelt är klart och fixat nu.

Ett såpsprayat däck….

Nu är klockan snart halv 10 på kvällen och det är dags att skjutsa iväg barnen att sova. Idag blev det lite längre uppetid än vad vi brukar ha. Det brukar bli läggdags mellan 20-21 vardagkvällar, samt att dom får lämna ifrån sig mobilerna kl 18. Det är ett bra koncept just nu.

Jerry ritar av sin gitarr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s