Fredag kväll

Kväll. Vi har sett på film, ätit popcorn, godis och druckit te. Ute är det dimmigt och tempen ligger på nollan. Imorgon ska det snöa hela dagen med start imorgon bitti. Doris sover. Christer sover. Jag hann somna tre minuter tidigare ikväll plus sockret efter godiset gör att jag får nog vänta ett tag på att få sova.

Jag tog upp en burk råmjölk ikväll. Imorgon är det tänkt att jag ska baka saffransbullar med vitchokladfluff. http://victoriasprovkok.se/2019/11/saffransbullar-i-langpanna-med-vitchokladfluff.html

Min plan är, om dagen känns bra bakmässigt, är att baka saffransbullar på halva råmjölken och göra en vanlig vetedeg på den andra delen råmjölk. Vi får se. Det är inte lördag än. Det kanske inte blir nått bakat alls?

Kvällsdimma

Dagen har varit ganska ok. Rätt lugn. Lite Jane, en skvätt te, en brasa…alltså inget nytt under solen. Lite segt. Inga större knop. Hönsen har varit inne hela dagen. Katterna likaså. Förkylningen trampar vidare till nästa steg; hosta. Så vi får se hur det blir med nån bakning alls imorgon.

Ted som liten ❤️

Jag har kikat på en kurs på nätet. En mobilfotokurs. Distans. Kostade femhundra. Jag funderar helt klart på den. Intressant att lära sig om alla funktioner som finns på mobilens kamera. 🤔

På den tiden det fanns ankor på den här gården.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s