Let it snow

Måndag.

Helgen och ännu en barnvecka har passerat. Ute snöar det. Jag gick upp kl 5.45 imorse efter den tidiga frukosten inatt, och jag är rätt trött nu. Men att få vara hemma själv utan en massa ljud funkar just nu bra som återhämtare. Jag beställde faktiskt havrevälling med russin imorse och fick det, perfekt när man känner sig risig. Men jag måste sova idag. Thats it. Dumt att både vara sjuk och ligga minus på sömnkontot. För återhämtningens skull.

Jag funderade igår på om jag skulle börja julpynta idag? Engagemanget är inte så stort, så vi får se. Jag brukar sätta upp julstjärnorna på nedervåningen ungefär vid den här tiden då ingen ser in hit pga bullerplanket. Dom är vita så det sticker inte så mycket i ögonen på folk 😉 Har iaf betat av några avsnitt av Jane, tänt en brasa, ätit godis och druckit kaffe i soffan iförd morgonrock och mössa. Doris har tagit ett gäng powernaps. Det förblir nog en sån dag hela dagen.

Måndag.

Vi firade inte fars dag på något avancerat sätt. Min andra hälft fick sin bukett dagarna innan och pappa fick sitt ljus på graven tänt igår. Men min citronkladdkaka är slut. Den har vi fikat av sen i fredags, och sista biten tog jag imorse. Är man sjuk så är man 😀 Den var iaf omtyckt och det var ett bra recept!

Blommor till far ❤

Idag.

Ja. Idag. Blir det julstjärnor och tupplur? Helt klart att vi ska inte ut iallafall. Till och med hönorna får vara inne idag.

Snö. Och mer ska det komma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s