Citronkladdkaka

I min ugn finns det nu en stor plåt med citronkladdkaka. Tre stackars citroner ville bli använda och blev en kladdkaka. Fick strikta order av Telma att jag inte fick sälja plåten, ”den kunde ju vara jättegod”. Tur kladdkaka är ganska platt så den får nog plats i frysen. Doris snusar och sover, det är hon bäst på att göra på fm. Då kan mamma snabbt sno ihop något enkelt som inte tar sån tid att baka. Receptet hittar du här. Men jag tog rapsolja istället för smör. Och tog receptet *3 för en långpanna.

Ute småsnöar det. Det flyger lite i luften, och enligt väderappen skulle det snöa så här i ett dygn. Det får gärna ligga kvar för mig nu. Inget mer tö eller slask tack innan mars nästa år.

Igår ringde doktorn om mitt blodprov om reumatism, som visade inget. Ok, så jag har varken atros eller reumatism. Well, thats fine! Inga fler prover, men hon tyckte att jag skulle prova att ha en skena på handen. Ok…jag gick med på det. Och skulle det i sin tur inte hjälpa så skulle jag få prata med en ortoped. Problemet är ju att det här onda är i vägen för väldigt många rörelser jag utför dagligen. Väldigt störigt. Jag kan liksom inte lita på min hand. Och använder jag den för mycket får jag mer ont dagen efter. Knepigt när man ska bära runt på en Doris. To be continued…

Igår kom jultidningsleveransen som vi ska försöka dela ut i helgen om vi hinner. Jag beställde en tvättkorg med tre fack för vit, svart och kulör tvätt, samt på baksidan stod det tvättråd. Passar bra för ungarna, så den ska få stå på övervåningen… Jag beställde också ett sånt här anti-skimmingkort. Jag tänkte länge ta bort blippet på kortet, men jag tycker det är bekvämt att blippa, så…det fick bli ett sånt här kort i plånboken istället. Hoppas det funkar…..

Idag blir det chicken wrap till middag. Som tacos men med kyckling ist och ev en annan sås. Idag får det bli tacosås, turkiskyoghurt och kall currysås. Och massa grönsaker. Tänker även ge mig på att baka bröden själv. Barnen kommer hem kl 14 idag så det finns hjälp och eventuella barnvakter om jag ska provbaka tortilla. Dom steks i torr stekpanna. Hur svårt kan det vara? Låter som ett enkelt mission 😀

Bergqvist igår.

Så idag? Förutom att baka tortillabröd. Och att barnen kommer hem kl 14. Jag måste ju provsmaka min kladdkaka…synd nog…:) Men nu först får det bli frukost. Doris börjar vakna från sin morgon tupplur. Sen får vi se vad vi hittar på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s