Frön

Lördag. Vi bockar av dagens besök. Hittills har vi haft besök varje dag sen BB. Det har även hämtats jordgubbsplantor och persilja. Och presenter har vi fått. ❤️ Jag har sovit en ytterst snabb powernap, vaknade efter 10 min och kunde inte somna om. Ska försöka få till en tidig kväll trots att det är lördag. Vill resten av gänget se film eller spela spel så får det bli utan mamma, men jag tror dom börjar vänja sig att jag kryper i säng ganska tidigt. Gravid som ogravid.

Försökte rensa lite ogräs idag, men lillskruttan var inte så nöjd så vi gick in. Dock hann jag riva undan två enorma tistlar som bosatt sig mitt i min ruccola odling. Ruccolan har dessutom även den gått bananas i sommar och satt enorma mängder fröbaljor som jag tänkte torka 🤔 hoppas det går vägen 😊

Plockade in två stora solrosor som blommat klart. Hängde upp dom vid kaminen för torkning 👌

Idag är det lördag, den stora godis ätar dagen. Men jag och socker har glidit ifrån varandra och intaget har minskat pga illamående 🙈 nån choklad och seg råtta slank ner men nu mår jag bara illa. Försökte släta över med en mandarin men illamåendet är kvar. Usch. 🙈 Mindre socker till folket.

Då mitt blodtryck fortsatt spöka sen jag födde, så fick jag en till medicin igår. Trycket har varit uppe i 180/100, 175/105 osv… Utan att ge med sig. Ringde specialistmödravården i Falun igår och i samråd med läkare här nere på vc så blev det ett till piller att äta. Idag låg trycket bra tack och lov. Ska ta ett till ikväll och se så det fortfarande är under koll. Amen 🙏 Det som inte dödar, härdar.

Over and out

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s