Morgonstund

Igår var jag på blodtryckskontroll, och det visade 170/110…Jag blev inte speciellt nöjd men egentligen hade jag inte förväntat mig annat heller, även om jag inte kände av blodtrycket så pass. Reaktionen blir säkert att jag får ännu högre blodtryck då det inte alls känns bra att ha det. Men snart är det klart…om inte damen i magen bestämmer sig för att stanna kvar en vecka över tiden. I hope not….Jag vill gärna kunna vara människa efter födseln också. Jag vill gärna kunna känna att jag på nått vis kan återhämta mig. Jag hoppas på en lugn första tid som nyförlöst ❤

Idag blir det ultraljud nr 6 plus läkarundersökning. Inge större koll vad dom ska göra på undersökningen men det ska ske iaf, och jag ska infinna mig på plats. Efter det ska jag på Biltema, och egentligen hade jag velat ner på både Kaffestugan och Röda Korset som är på gågatan. Får se om orken och lusten ligger kvar, då åker jag där förbi. Vi var in på Röda Korset och kikade härom dagen och jag ångrar att jag inte köpte en speciell scarf där som var så fin.

I förrgår fick jag två liter plockade krusbär, som jag syltade igår. Vatten, krusbär, ingefära och socker. Busenkelt, och jag sålde dom fyra burkarna jag fick ihop. Jag sålde även iväg några liter rabarbersylt också. Det är nån burk kvar, plus en hel planta ute som ska plockas.

Rabarbersylt och syltade krusbär.

Jag har ju även en hel del persilja i landet jag tänkte se om nån vill köpa. Bladpersilja, ekologiskt odlat. Får se om jag orkar ut, jag förberedde Telma igår ifall hon fick hjälpa mig att plocka liksom. Det går inte så bra att böja sig, om jag inte kryper då, men det är same shit…jag får nog anlita nån dräng för uppdraget… 🙂

Jag sålde iväg första 18p med hemägg igår. Vi får ju ungefär 1-3 ägg om dagen så det går ju inte jättefort att samla ägg, men det blev överflöd juts nu. Googlade på recept med mycket ägg, men kom inte fram till nått bra. Vi gjorde ugnspannkaka häromdagen, men det var lika mycket ägg kvar iaf. Bättre att dom kommer till nån som vill äta upp dom!

Och nu? Jag tog mitt blodsocker innan frukost, som visade 4,6. Lite lågt..och strax ska jag picka mig igen för att kolla hur det ligger en timme efter frukost. Allt hänger ju ihop med varandra, och nu är det obalans igen. Det är så mer eller mindre hela tiden. Gränsen är hårfin helt enkelt. Svårt att äta, ändå måste jag äta, svårt att sova, ändå måste jag sova. Yr, huvudvärk, högt blodtryck osv osv… Ändå rullar livet på.

Mitt skåp jag köpte i helgen. Jag blev så nöjd! Kunde inte hålla mig från att sätta upp gardinen, även om jag fick pyssla med det ett tag då alla gardiner var för långa och jag inte ville klippa i dom helt enkelt. Där inne förvaras just nu toapapper, hushållspapper, tvål, skurmedel, diskmedel etc. Typiska Ö&B samt Rusta inköp typ. Samlat på ett ställe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s