Bak och bök

Igår hade jag en ganska bra dag. Eller försökte ha det iaf. Har känt av yrsel sista dagarna, i stil med för lågt blodtryck. Yrsel och urlakad, lättare huvudvärk, stickningar i ögonen osv.. Besöket hos barnmorskan visade dock att trycket var åt andra hållet 👀 Och att dom i Falun ville att jag skulle komma in för koll… Igen.. Sagt och gjort, portionerna ut barnen hos barnvakter och vidare till Falun för att konstatera att alla prover, tryck och kurvor var tipp topp. Vi blev hemskickade igen och kl 02.00 ramlade vi innanför dörrarna hemma åter, med tipset från Falun att vila, äta och hålla vätskebalansen i nivå.

Idag är temat rätt lika men vaknade med en känsla att vara bakfull och viss del av överansträngning gör mig skakig. 👌 This mom är väldigt färdig med att vara gravid.

Iaf.. Igår hann jag baka bröd innan allt drog iväg på efm. Det blev ett squashbröd den här gången. Här har ni receptet jag nästan följde… Som vanligt bytte jag ut vattnet till råmjölk och rågflingorna till rågsikt. Dubblade satsen gjorde jag också, delade upp det i två ugnsformar, skar rutor, lät jäsa, sen pendlade jag med ägg och strödde på solroskärnor. Bra deg, bra recept.

Idag är det fredag. Har samlat in hela barnaskaran igen. Det blir enormt rörigt när det blir såna här oplanerade saker. Har ingen större varken aptit eller intresse att göra nått. Plockade hallon till gröten, smakat lite björnbär som mognat, försökt att få i mig lunch, tittat på tv, sovit middag två gånger. Längtar tills jag kan gå ut på en långpromenad med barnvagnen…

Hälsade på hos korna häromdagen. Jag saknar dom verkligen ❤️

Hönorna värper i sin takt, men jag såg att vi hade ett fullt 18p med ägg i kylen nu 🤔 det kanske är dags att börja använda dom? Brukar mest baka sockerkaka på äggen, men har ingen större lust till sockerkaksbak. Om inte Telma bakar nått under helgen alltså….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s