Hälsan

Sista veckan har varit jobbig. Hälsomässigt jättetung. Sen kröp det fram att mitt blodtryck höjts stadigt och efter kontroller så höjde dom min medicin. Utan nån större effekt. Som högst var det på 180/105 och snurrade upp och ner mellan det och 140/95 som var lite gränsfall. Jag förstår varför jag varit så enormt utslagen och trött sista veckorna och jag har känt av det här innan blodtrycket drog iväg. Så efter en vecka med dagliga kontroller som tillslut landade i Falun med en övernattning, så har det lugnat sig. Tack och lov. Lite medecin justeringar och det gav sig. Hur länge det hjälper får vi se…men just nu är det bra iaf.

Här hemma har det inte hänt så mycket på ett dygn men vi såg att vi behövde plocka av lite äpplen och skörda två squash.

🍎🍏👌

Squashen får kocken tillaga på bästa sätt hur han vill, men äpplena tar jag hand om själv. 👍 Det blir nog mos. Saften som blir över får vi se om jag skänker bort eller gör nått av själv. Beror på dagens humör och mående 👋

Alla värden, från blodprov till urinprov, var bra och kurvan på bebisen var tipp topp.

En styck jättemage.

Det finns inte mycket att visa från lasarettet. Jag älskade patienthotellet iaf, rekommenderas! Fräscht, bra, trevlig personal, grym frukost (i min mun iaf). Vi fick dessutom bästa rummet med utsikt åt två håll långt över Falun. Det hela var en bra vistelse även om jag mådde kasst när jag kom in. Nästa gång hoppas jag att jag är där pga värkar och inte högt blodtryck.

Och nu då. Just nu sitter jag vid köksbordet och önskar för minst miljonte gången att jag hade haft ett badkar att krypa ner i. Hemma. Vilken dröm. ❤️ Men det får bli en varm dusch och några tända ljus. Sen lite kvälls fika. Ta alla mediciner och sen sova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s